Casa iubirii Episodul 112 din 24 Iulie 2022

Radu a stat cu Kinga o luna, dupa o luna a inceput sa planga pe acolo ca ea nu vrea sa se sarute, ca simte, ca nu simte, de fapt s-a demonstrat ca ea nu isi doreste cuplu in casa, o tine Mantea pentru show, cu Gratiela s-a grabit si nu a simtit nimic, Mantea il voia cu ea pentru ca ea facea show, dar el nu a mai vrut sa fie cu ea, oricum mergea la gratar cu fostul in timp ce era cu el si isi arata sanii pe videocall, iar pe Alexandra a dus o acasa la el si cand s-a intors l-a jignit,l-a facut cazsocial, normal ca trebuia sa se apere, eu nu-l vad doar pe el vinovat in toate cunoasterile lui. Xenia s-au folosit de Radu pentru a ramane in casa, daca nu spunea, ca vrea sa cunoasca un baiat, a doua saptamana concurentii o votau sa iasa din casa. Xenia il cam place pe Ionut, eu am observat de la inceput.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 112 din 24 Iulie 2022

Dar din cauza Larisei nu face nici un pas nici unu dintre ei, Larisa nu i-ar interzice sa-l cunoasca pe Ionut, dar Larisa inca se mai joaca cu Ionut ” ba te vreau, ba nu te mai vreau”. Asta este motivul pentru care Xenia nu face pasi catre Ionut. Daca astepta alt baiat, inseamna ca gandul ei nu a fost niciodata la Radu, nici macar nu a incercat sa-l descopere. Xenia se teme de judecata celorlalti daca spune adevarul. Xenia, nu-l mai amagi pe Radu, nu este frumos sa-l tii agatat de o speranta, Radu-le cere si tu la camera o fata speciala, care s-a inscris numai pentru tine, cele care se inscriu pentru 2-3 baieti, nu sunt serioase.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 24 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 112 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 25.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *