Destine Ratacite Episodul 1026 din 3 Iulie 2022

Huliganii o cauta pe Simar. Alia afla de la ei ca Simar a fugit, insa ea se roaga zeitei sa-i dea forta dar Simar nu poate calca pe picior Pari ajunge acasa ea plange PYUSH zice sa nu se ingrijoreze. Prem ii zice ca e o conspiratie ce se intampla, Mata gi ramane cu Pari, ea se teme tare de Mata gi, Simar afla o bata si se sprijina, Simar se ascunde cand huliganii ajung acolo langa ea, Simar nu e aflata, Simar merge cu bota, Alia cearta oamenii ei dc a fugit Simar ea zice daca Simar ajunge acasa planul meu va esua, cineva o suna pe Mata gi, toata familia e acolo, pare ca este Simar dar nu e Simar e Alia care face vocea ca a ei, ea zice ca, cine va veni nu e Simar ca e impostoare.

Destine ratacite Episodul 1026 online 3 Iulie 2022

Apoi inchide si a zis ca sa nu o creada, Alia zice acum sa vezi cand nu te va crede familia ta, Simar ajunge acasa abia. Cu bota ea e ranita, Simar deschide usa dar nu e lumina, ea striga pe PYUSH si Mata gi, Simar intra in casa, ea zice nu e nimeni apoi se aprinde lumina Mata gi vine cu tridentul apoi restul cu arme si sfoara Simar zice eu sunt Mata gi zice esti o impostoare.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 3 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1025 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 4.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1021 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *