Destine Ratacite Episodul 1027 din 4 Iulie 2022

Alia se uita pe cartea aflata dar nu vede nimic, Simar zice ca a vazut ca Alia a pus camere prin toata casa ca de atunci Simar a facut planul acesta. Ea vrea sa fuga Roshni o impiedica. Simar cu Prem spun de ce face asta, pentru cine? Alia zice lui PYUSH ca ptr el ca il uraste. Alia zice de Pratap Chaibey ca era angajat la PYUSH, ca era tatal Aliei ea povesteste, ea spune ca Pratap a cerut un imprumut dar PYUSH nu i-a dat, el a furat bani de la PYUSH din birou. Omul a fost inchis. Alia zice ca s-a sinucis ca nu a suportat ca nu mai avea reputatie. Alia zice lui PYUSH era obligat tata ca pentru o suma mica a murit s-a jurat la funeraliile lui ca se va razbuna, Mata gi zice faci greseala ce a facut o tatal tau. Alia vorbeste urat cu Mata gi, PYUSH zice cum indraznesti, Alia scoate pistolul la Roshni, ea o prinde pe Roshni si pune pistolul la cap, Alia trage sa i sperie.

Destine ratacite Episodul 1027 online 4 Iulie 2022

Alia zice lui Simar ca nu-i amatoare, Alia zice PYUSH vei regreta toata viata ca va tanji ca tatal ei, Alia fuge cu Roshni. Ea inchide familia in casa, Alia pleaca cu masina. Familia iese din casa dar prea tarziu, Mata gi zice arata ne calea zeita. Simar zice uite PYUSH ulei de la masina, Simar zice lui Mata gi sa stea acasa cu Pari si Sanjana, Roshni zice lui Alia s o lase, Sameer cu PYUSH merg dupa Alia, Prem cu Simar sunt in spatele lor, Roshni vrea sa ia arma lui Alia. Ele se bat pe arma, soferul e impuscat in cap masina se loveste de bolovani apoi se opreste.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 4 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1027 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 5.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1027 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *