Destine Ratacite Episodul 1025 din 2 Iulie 2022

Sanjana zice trebuie sa ascundem familiei, mai tarziu Prem merge pe hol si aude pe Mata gi tusind, Prem bate la usa ei sa deschida fiindca nu a mancat nimic, Mata gi se teme de el, ea zice e planul tau Roshni vine jos Sanjana o prinde fiindca aproape cade, Sanjana cheama pe Mata gi la slujba dar ea se teme de Prem. Ea zice ca nu merge fiindca nu se simte bine, pe urma ea zice zeitei sa o ierte, Sameer nu vrea sa mearga cu Sanjana la slujba, Prem suna sa o afle pe Simar, Roshni merge la Prem sa-l cheme la slujba, el zice sa stea departe, Roshni afla de la Sanjana ca nici ceilalti nu vin la slujba, ele doua merg la templu, Roshni zice ce se intampla de fiecare nu se mai suporta unul pe altul?

Destine ratacite Episodul 1025 online 2 Iulie 2022

Sanjana zice nu te supara Roshni zeita ne pune la incercare, Roshni aprinde candela apoi face slujba Prem vine jos dar se teme de Roshni, Sanjana zice lui PYUSH ca e de la energia negativa de la cutie ca fiecare se teme de celalalt, Alia tinteste intr-un tablou unde sunt pozele familiei, Alia zice priveste familia cum se lupta cu cutia ca nu pot face nimic. Alia e sunata de cineva. ea zice ca Simar a cazut in capcana lor ca va distruge familia.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 2 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1025 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 3.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1021 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1.


VERSIUNEA 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *