Casa iubirii Episodul 108 din 20 Iulie 2022

Sorin – Un baiat ce isi expune ostentativ bratele, muschii. Singurul sau avantaj. Este singurul din casa care simte nevoia sa isi enunte calitatile (pe care si le crede el). Asta nu e bine. Inseamna ca vrea sa compenseze niste lipsuri de care nu vorbeste. Lipsurile sunt evidente si nu vreau sa le enumar. Nu vreau sa-l jignesc. Atat ca are vocabular limitat, sumar si foarte urat la adresa unor fete pe alocuri. Glumeste si rade singur la glumele lui, nici presupusa iubita nu le prinde (glumele sale de … autobaza). Penibil. Probabil el castiga premiul, este previzibil ce se intampla in scenariul emisiunii. A rostit chiar el scenariul: Hai sa fim un exemplu de “Asa da!” Adica fake. Adica fals. Adica fara sentimente, prefacuti ca totul e miere. Stim si noi ca viata nu e chiar asa. Nu ne pacaliti, mai Sorin si Nicoleta!Radu – irecuperabil, absolut incompatibil cu emisiunea. Le-a trebuit un clown (bufon, mascarici ) acolo si l-au adus. De asta nici nu l dau afara. Pacat ca fetele la intrare se compromit asociindu-se cu el.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 108 din 20 Iulie 2022

Ionut – ii plac fetele in general, un observator fin si uneori profund. Este OK, dar nu are energie. Ii lipseste ceva. Nu ma refer fizic, ci la alte calitati pe care le intrevedem dar sunt neexploatate. Cred ca in sinea lui e satul de prefacatoriile de acolo.Adrian – Se entuziasmeaza repede, se enerveaza greu, se prinde mai dificil de scenariu. Nu prea este din filmul asta, desi este baiat OK. Este penibil cand se forteaza. Dar nu o prea face. Si e bine ca nu o face. Am inteles ca pleaca duminica asta. Este spre binele lui. Chiar m-am intrebat ce a cautat la o asemenea emisiune. parca spunea ceva Bianca despre ambitiile lui de actorie, de arta dramatica. Dar nu asta e calea.George – Neinteresant din toate punctele de vedere. Care George? Nu conteaza. De umplutura.Andrei – O pata de culoare, nici el nu mai stie ce cauta acolo. Sau stie, dar nu a reusit sa transmita nimic. Poate toti sunt pentru bani in final. Din pacate am inteles ca-i va lua Kinga si Sorin pe toti, deci emisiunea se poate incheia. Faca sa mai falseze atat.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 20 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 108 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 21.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *