Casa iubirii Episodul 99 din 11 Iulie 2022

Nu ma bucur ca va pleca Larisa, dar astfel imi demonstreaza ca nu m-am inselat in privinta ei, ea este cea mai sincera , reala, a facut cuplu ca asa a simtit, nu strategic, oricum n-ar fi fost usor sa stea si sa-l vada pe Ion cum flirteaza , acum chiar fara nici o retinere cu altele. Succes in viata Larisa, esti o persoana cu un caracter deosebit, cum foarte rar se intalneste, cel care se v-a indragosti de tine si te v-a face sa iubesti, o sa fie un barbat ft norocos. Te rog sa nu te lasi coplesita de tristete si sa nu dai satisfactie rautaciosilor, daca ai realizat ca nu e bine sa-ti distrugi sanatatea, umpland buzunarele traficantilor cu bani, tine-te tare, ocupa-ti timpul pentru a realiza ceea ce am auzit in unul din live-urile tale, fa cursurile necesare pentru ati deschide o sala de fitnes impeuna cu Dori, sportul ajuta sa stii.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 99 din 11 Iulie 2022

Sorin este frustrat si orgolios, nimeni nu s-a laudat cu caracterul propriu, cat face el zilnic. La inceput avea clincuri cu acel barbat chel, care a abandonat emisiunea. Cand Ionut lua banii, imediat l-a atacat. Cand a observat ca Bianca, pe care eu n-o suport, este mai inteligenta decat el, imediat a inceput razboiul cu ea. Pe Nicolas nu-l suporta, ptr. ca are personalitate puternica. Sorin are nevoie de catelusi laudatori: Radu si mai nou George.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 aprilie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 99 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 12.07.2022

EDITIA COMPLETA HD.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *