Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 280 online 22 Octombrie 2023

Lorena si Laurentiu au in sfarsit parte de date-ul mult visat. Laurentiu recunoaste ca regreta cuvintele dure pe care i le-a spus: “M-am simtit tradat!” Cei doi au trait clipe de neuitat la piscina si au reusit sa comunice si sa construiasca increderea. Lorena l-a rasfatat pe Laurentiu cu un mic dejun la pat.

Julia spune ca discutiile purtate cu Cosmin la date se bat cap in cap cu cele de aici. La fel sustinea si Catinca, in trecut. Julia varsa lacrimi amare: “Nici nu vreau sa vorbesc!” Este oare indragostita? Lui Cosmin i s-a umplut paharul si a rabufnit: “Am spus ca vreau familia si copil cu tine?” Acuzatiile de munciuni invaluie casa. Cine spune adevarul: Julia sau Cosmin?

Casa iubirii sezonul 2 episodul 280 din 22 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 22 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 279 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 23.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *