Casa iubirii Sezonul 1 Episodul 285 din 13 Ianuarie 2023

A fost un complot impotriva lui Emanuel si Andreea, coordonat de Ionut, inca dinainte de gala. Andreea a simtit presiune oriunde intrau ei doi, erau evitati. Ionut, doar ca “rasplata” ca l-a ascultat orbeste Emanuel toata emisiunea! Ionut tot credea ca se vor vota intre ei, iar Andreea s-a apropiat mai mult de Bianca, dar mai ales de Nicoleta si Sorin. Iar Ionut elimina, gala dupa gala pe oricine era apropiat de Nico sau Sorin. In fata, intotdeauna erau colegii de camera ai Nicoletei si ai lui Sorin, iar acele comploturi se faceau cu ajutorul lui Emanuel. El, Emanuel, organiza comploturile, la ordinul lui Ionut! E, Emanuele, uiteti rasplata pentru munca de subordonat al lui Ionut! Cel mai urat arata Ionut, in gala, cu mainile ridicate, strigand la Andreea si Emanuel “ACASA”, de parca emisiunea si Casa Iubirii ar fi proprietatea lui personala. Despre aceasta explozie de ura de la Ionut, de ce nu discutati in emisiune, doamna Mantea? De ce il luati la rost pe Emanuel ca este atat de dezamagit de prieteni, tradat si dat deoparte?

Casa iubirii sezonul 1 episodul 285 din 13 Ianuarie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 13 ianuarie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 285 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 13.01.2023

PRIMA PARTE.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!