Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 279 online 21 Octombrie 2023

In casa baietilor, Robert se framanta din cauza vorbelor spuse de Mihaela. Se simte denigrat si are multe reprosuri la adresa celei pe care candva spunea ca o place si isi doreste sa o cunoasca mai bine. Pe de alta parte, Laurentiu si Lorena se alinta de zor. Macar relatia lor este buna: ,,Acum sunt sigura ca suntem ceea ce trebuie!”.

In casa fetelor, la masa, Mihaela, Bianca, Cristina, Julia si Catinca discuta de zor despre trioul amoros din ,,Casa Iubirii” – sezonul 2. Pare ca dragul nostru concurent, Cosmin, joaca la doua capate. Cand cu Julia, cand cu frumoasa Catinca. Intr-un final, pe cine credeti ca va alege? Desi el a spus ca pentru Catinca simte sa faca gesturi prietenesti, Julia nu crede ca doar asta il intereseaza. Fetele cred ca a lor colega, Catinca, ar fi, de fapt, un colac de salvare pentru Cosmin. Cu o floare nu se face primavara, spune proverbul, mai ales cu trandafirul de la Cosmin, ar completa Catinca. Ce sfaturi a primit de la fete, aflati in acest material.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 279 din 21 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 21 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 279 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 22.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *