Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 246 din 18 Septembrie 2023

Irina, Catinca si Robert se afla pe drumul eliminarii, in urma voturilor pe care fetele si baietii le-au dat in seara de gala. In aceasta seara, unul dintre ei va pleca acasa, iar celalalt ne va separa. Robert sau una dintre fete ar putea avea ghinionul de a pierde ocazia de an experimenta cea mai frumoasa experienta din viata lor, aventura in „Casa Iubirii”.
Conform acestei informatii, care va fi rezultatul acestei seri?

Gala de eliminare are loc astazi. Unii concurenti nu au reusit sa scape de frica. Cineva va pleca acasa, indiferent daca este fata sau baiat, dar se simte tensiune si razbunare in aer. Pana la acel moment, ar trebui sa urmarim modul in care voteaza concurentii. Antoni o voteaza pe Cristina pentru eliminare, George o voteaza pe Irina, Robert alege sa se razbune si o voteaza pe Cristina, dar ea il voteaza pe Robert, spunand: „Am inteles ca la Valencia e mult mai cald acum!”. Nominalizarea incepe lupta dintre Robert si Radu, care nu reusesc sa se controleze nici macar la rugamintile Andreei Mantea. Care este rezultatul acestei seri?

Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 246 din 18 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 246 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 19.09.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *