Casa iubirii Episodul 106 din 18 Iulie 2022

Nu sunt de acord ca un barbat sa jigneasca o femeie, dar in acest caz ii gasesc circumstante atenuante lui Nicolas, acesta a venit decis pe Kinga, iar ea in loc sa aprecieze s-a comportat cu el ca si cum ar fi fost castigat la pacanele. Bun, inteleg ca vrei sa-l supui anumitor teste, sa vezi cat poate accepta, dar trebuie sa stii limita, oricat de mult ar placea un barbat o femeie , in momentul cand se simte umilit si luat la misto, reactioneaza, fiecare in felul lui, sa nu uitam ca Kinga i-a terfelit pe mai multi baieti in casa, s-a jucat cu ei dandu-le sperante, ca apoi sa spuna ca “EU SUNT KINGA”, (dezaxata) nu sunteti de nasul meu, de ce nu se arata si materialul din camera rosie cu Andrei, sper totusi sa-l arate pana la finalul galei. Bianca e invatata ce sa zica e clar dar de ce nu vb Kinga ca are liceul de arte, vor sa-l elimine din casa și cauta motive mai grele, cred ca nu ar trebui sa nu mai urmari emisiunea de 2 lei.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 106 din 18 Iulie 2022

In acest show neasumarea-i la ordinea zilei, n-au cum sa reziste relatiile in casa. Lipsa de comunicare,incredere,jocurile murdare,jignirile,toate acestea duc la eșec. Nu-i unul mai bun ca altul si aici ma refer la Nicolae,Kinga,Bianca. Naivitatea lui Nicolae,jocul Biancăi,comportamentul Kingai lasa de dorit, toti sa plece din casa sunt exemplu de asa NU. D-na Mantea, nu mai luați apararea Kingai, comportamentul ei lasa de dorit, ce exemplu dati tinerilor, am ajuns sa nu mai lăsăm copii s-au nepoții sa se uite la aceasta emisiune.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 17 iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 106 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 19.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!