Casa iubirii Sezonul 1 Episodul 284 din 12 Ianuarie 2023

Adevarata finala sau batalie pentru premiu ar trebui sa fie Sorin vs Ionut si Nicoleta vs Bianca. Fiecare reprezinta un trend, vechi vs nou, conservatori vs liberali. Nicoleta/Sorin reprezinta oarecum traditionalismul, familia mai presus de individ, cu bunele si cu relele aferente. Bianca/Ionut reprezinta orecum noul val, liberalismul, individul mai presus de familie, si aici cu bunele si relele aferente. Personal, cred ca nu e ceva legat de pro si contra, mai mult de experienta si mediul in care a crescut fiecare. O combinatie intre cele doua ar fi ideala, din pacate nu e simplu de facut si cand granitele sunt vagi, oamenii intra in deruta si panica. Multe concepte din ambele situatii, sunt luate sine qua non si de aici rezulta, o lipsa de intelegere si judecata a diversitatii oamenilor.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 284 din 12 Ianuarie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca ,,pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 12 ianuarie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 284 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 12.01.2023

PRIMA PARTE.

A DOUA PARTE.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *