Casa iubirii Episodul 104 din 16 Iulie 2022

E prea vizibil ca Mantea o tine in brate pe Kinga si ca este favorizata de staff, rusine ca promovati asemena specii de fete gen Kinga, are un tupeu fantastic fetita asta si nu poate sa lege 2 fraze, la fel de favorizat este si falsul de Sorin. Numai dreptate si dragoste nu exista in emisiunea asta, care incepuse super bine, la fel Bianca care ii joaca pe toti pe degete, Maria care e o falsa si jumatate si nebuna de Alexandra care sare la bataie, dar inca este in casa, Rusine maxima! Emisiunea nu are rolul sa educe pe nimeni din pacate. Singurul scop este audienta. Productiei nu are de ce sa ii fie rusine, pentru ca atat timp cat oamenii se uita si mai si dau bani pentru a vota niste concurenti lenesi, o duce foarte bine.

Casa iubirii sezonul 1 episodul 104 din 16 Iulie 2022

Eu chiar il cred pe Nicolas, ca Kinga e prea detasata de barbati, nu vrea nimic, si nu e posibil ca o femeie de 23 de ani sa nu vrea sa fie sarutata sau atinsa, hai sa fim seriosi. Vine satula de acasa de aceea isi permite prea multe. Bravo Nicolas, are tupeu fata asta. Multi nu-ti dau dreptate dar cred ca ai cam spus adevarul. Nu tin cu Nicolas, dar aici ii dau toata dreptatea din lume. M-a facut sa constientizez ca de fapt omul si-a aratat o fata anume pentru a da bine la TV dar s-a saturat efectiv de bataile de joc ale productiei si ale Kingai Persidei sau cum plm o cheama si si-a dat arama pe fata. Bravo, Nicolas, daca vezi acest comentariu, ai respectul meu si felicitarile mele.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 1 6iulie 2022, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 1 episodul 104 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 17.07.2022

EDITIE INTEGRALA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *