Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 22 din 11 August 2022

A doua zi Choti Simar se uita la rochie, ea cere iertare lui Reema si nu se uita la ea, Roma zice uite ce bijuterii. Ele se uita la rochie ca e frumoasa, un fotograf face poze. Simar zice lui Reema ca stie ca e suparata. Simar zice ca a luat podoabe ptr ea Reema zice destul Simar, ca nu vrea nimic de la ea Reema se poarta urat cu ea. Roma zice e bine ca Reema face nunta nu Simar ca bunicii nui place muzica. Reema se uita la concursul miss India pe telefon, acolo e si Devesh Patel Acuma seara e finala, Reema primeste mesaj de la Devesh ca pentru ea este clipul ca azi e ultima ei sansa, Simar e suparata, nu stie cum s o impace pe Reema, tatal ei zice sa inchida luminile mai tarziu Reema merge la Simar, Simar plange dar e imaginatia ei. Mai apoi Reema chiar vine la ea. Simar o imbratiseaza. Reema zice ca mai minte o data pentru ea? Vivaan aranjeaza pe Aarav, el e imbracat ca mire, Aarav scoate un lantisor.Simar vede, acolo scrie bun venit in viata mea Reema.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 22 online 11 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 11 August 2022, Destine ratacite ep. 22 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 12.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 22 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *