Anul începe cu seriale la superlativ la TVR

La început de an, telespectatorii TVR au parte de o gama de seriale laureate cu mari premii internaţionale.

Serialul poliţist cu accente de comedie, filmat chiar în oraşul unde s-a născut Shakespeare, producţie BBC 2018 – „Shakespeare şi Hathaway: detectivi particulari” începe luni, de la ora 18.00, la TVR 1. Tot de luni, de la 23.00, poate fi urmarit „Soţia perfectă“, o dramă difuzată în premieră, inspirată din scandaluri sexuale celebre în lumea politică americană.

In weekend, fanii filmelor western se vor bucura să urmărească la TVR 1 una dintre cele mai apreciate producţii de televiziune ale tuturor timpurilor, „Deadwood“.

TVR 2 începe anul cu seriale apreciate atât de publicul cinefil, cât şi de critica de specialitate. Tot de luni, 16 ianuarie, se poate viziona „Familia Borgia“, difuzată de luni până vineri, de la ora 22.00. Pentru iubitorii acesui serial, din 21 ianuarie, TVR 2 programează o alta producţie: „Comisarul Ricciardi“.

Anchete, comedie şi minţi agere în serialul „Shakespeare şi Hathaway: detectivi particulari!

Serialul poate fi urmarit în premieră la TVR 1 începând de luni, 16 ianuarie, de luni până vineri, ora 18.00. Actiunea are loc chiar in Stratford-upon-Avon, oraşul de baştină al „marelui Will”, aşa că aluziile la celebrele piese shakespeariene sunt principii de bază ale investigaţiilor. Numele personajelor principale ale serialului „Shakespeare şi Hathaway: detectivi particulari” face referire în mod evident la William Shakespeare şi la soția sa, Anne Hathaway.

Frank Hathaway (Mark Benton) and Lu Shakespeare (Jo Joyner)

Soţia perfectă” este o dramă difuzată în premieră de TVR 1.

De luni până vineri, de la ora 23.00, Alicia Florrick, mamă devotată şi soţie de procuror general, îşi vede viaţa întoarsă pe dos când soţul ei, Peter, este condamnat la închisoare în urma unui uriaş scandal de corupţie şi hărţuire sexuală. Serialul a fost inspirat parţial din scandalul de prostituţie ce l-a avut în centru pe politicianul democrat Eliot Spitzer, fost guvernator al New York-ului. De asemenea, acţiunea aminteşte şi de alte scandaluri sexuale în care au fost implicaţi politicieni americani, precum John Edwards sau Bill Clinton.

Deadwood” – Din 21 ianuarie, la TVR 1, ora 23:00

Un serial de televiziune cu personaje bine conturate, întâmplări care reflectă adevăruri istorice, dar care conţine şi elemente de ficţiune substanţiale. Povestea este plasată în 1876, la scurt timp după bătălia de la Little Bighorn şi înfrângerea armatei americane de triburile indiene. Tabăra de la Deadwood, atrage numeroase personaje dornice de îmbogăţire: foşti soldaţi, întreprinzători, nelegiuiţi, pistolari, prostituate şi muncitori străini.

Familia Borgia” şi „Comisarul Ricciardi“, seriale în premieră la TVR 2

De luni până vineri, de la ora 22.00, telespectatorii TVR 2 sunt invitaţi să vizioneze drama de ficţiune istorică „Familia Borgia“.

La sfârşitul secolului XV, în Italia Renascentistă, familia Borgia ajunge în cele mai înalte cercuri ale puterii. Folosindu-se de avere, intrigi şi crime, temutul cap al familiei, Rodrigo Borgia (Jeremy Irons), se instalează pe scaunul papal, devenind Papa Alexandru al VI-lea. Pontificatul său va fi dominat de corupţie fără limite şi de crunte lupte politice, în interiorul Italiei, dar şi contra capetelor încoronate ale Europei.

Jeremy Irons

De sâmbătă, 21 ianuarie, de la ora 22.00, iubitorii serialelor italiene sunt invitaţi să urmărească un thriller palpitant, „Comisarul Ricciardi“.

La începutul anilor 1930, în plin regim fascist, comisarul Luigi Alfredo Ricciardi (Lino Guanciale) este cel mai mare duşman al criminalilor din Napoli. Dotat cu o minte strălucită şi obsedat să-şi facă datoria până la capăt, tânărul care nu râde niciodată se dedică trup şi suflet meseriei. Chiar dacă viaţa sa personală pare pustie, inima îi bate pentru două femei: o tânără delicată şi simplă și o văduvă frumoasă și bogată.

Il Commissario Ricciardi
Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *