Destine Ratacite Episodul 1039 din 16 Iulie 2022

Simar zice lui Hema ca maine e Maha Shivatri ca maine vor incheia alianta. Hema a zis lui Simar ca Avni l a casatorit pe Rahul deci el are ultima decizie. Hema zice Avni crede ca e legatura ei cu Rahul. Dar defapt e legatura lui Avni cu PYUSH. Bhairavi zice ce o fi cu Sanjana? Avni vine jos. Ea merge spre Rahul. Hema vede pe Simar si o striga pe Avni. Simar zice lui Avni ca e fericita de decizia luata? Ea zice ca da. Mata gi felicita pe Hema gi. Toata familia e bucuroasa. Avni o imbratiseaza pe Hema. Hema zice cati am prins in capcana mea. A doua zi dimineata Avni se trezeste cu flori la pat si cu camera decorata. Ea crede ca Rahul a facut dar defapt PYUSH a decorat camera. PYUSH ii aduce flori si zice ca e ziua indragostitilir. Ambii ii ofera flori. Avni pleaca apoi in camera.

Destine ratacite Episodul 1039 online 16 Iulie 2022

Simar face slujba. Apoi le da binecuvantarea tuturor. Mata gi zice ca face ea cumparaturile ptr ritual. Ca va da vestea si lui Sameer si Sanjana. Avni merge la Rahul si zice ca el e Valentinul ei. Avni primeste o rochie scurta de la Rahul. Avni zice nu e prea scurta? El zice nu. Avni a zis ca diseara e ceremonia dinaintea logodnei. Simar duce pe Rahul jos. Ea zice ca j a zis Hema ca e credincios tare. Ca azi vor impacheta ofranda zeitei. Rahul zice in gand ca eu sunt mirele. Dar parca as fi ruda mirelui. Avni ia richia pe ea. Dar lui Avni ii e rusine. PYUSH merge la Avni.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 16 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 1038 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 17.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 1039 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *