Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 282 online 24 Octombrie 2023

In casa baietilor e numai lapte si miere. Lorena si Laurentiu se iubesc cu foc si nu ezita sa-si exprime sentimentele in fata tuturor, iar Ionut este in al noualea cer dupa surpriza pregatita de Bianca in camera rosie. Speram ca aceasta atmosfera sa dainuie pana la sfarsitul zilei. S-au purtat, insa, si discutii mai tensionate intre Antoni si Julia, despre Catinca si Cosmin: ,,Am spus de fata cu doamna Andreea, daca eu am fost motivul care i-a readus impreuna, doamne ajuta!”.

Cum pe conexiune nu a avut timp si loc de ai lui colegi pentru a discuta cu Mihaela, Robert reuseste sa obtina aprobare de la Lenuta pentru a merge in casa fetelor. Antoni: ,,Oare se cearta?”. Baietii au facut pariu ca discutia dintre Mihaela si Robert se va incheia urat. Pariezi si tu? Robert si Mihaela s-au retras in gradina din casa fetelor, asta pentru ca el are de facut cateva destainuiri: ,,Am vazut un episod in care tu spuneai ca nu ti-am cerut niciodata iertare. Am venit aici sa-ti spun ca imi pare rau pentru toate, pentru tot ce ti-a provocat deranj. Nu am facut-o niciodata cu intentie rea sau sa-ti fac rau!”. Daca va accepta Mihaela scuzele lui Robert, aflati din acest material. Se va incheia, oare, discutia asa cum preconizau baietii?

Casa iubirii sezonul 2 episodul 282 din 24 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 24 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 282 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 24.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *