Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 271 din 13 Octombrie 2023

Robert si Mihaela nu se mai pot intelege deloc. Dupa discutia pe care el a avut-o cu Bianca, despre relatia cu Mihaela, dar si dupa sfaturile primite, Robert le marturiseste baietilor ca el nu a umilit-o deloc pe Mihaela.

Mergem la subiecte si mai frumoase. Radu si Cristina se inteleg mai bine, tachinarile dintre ei sunt tot mai dulci, iar motive de cearta nu mai au. Concluzia: totul e minunat intre ei. Daca el se considera intr-o continua cunoastere cu Cristina, trebuie sa stiti ca ea nu: ,,Eu te-am cunoscut. Stiu cine esti!”. Mergem si in gradina din casa baietilor, acolo unde Bianca si Ionut isi impartasesc sentimentele, gandurile si trairile. Pe de alta parte, la masa din casa fetelor, Cosmin s-a alaturat discutiei. Ce a vrut acesta sa afle de la Julia, aflati din acest material!

Casa iubirii sezonul 2 episodul 271 din 13 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 13 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 271 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Sambata, 13.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!