Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 281 online 23 Octombrie 2023

Efectul Cosmin pare sa le apropie pe Catinca si pe Julia. atinca spune ca nu are incredere in Cosmin: “Dar ma simt bine in preajma lui!” Cosmin le-a bagat pe toate in ceata. Pe care din fete o place cu adevarat?

Antoni pune paie pe foc in cuplul Bianca-Ionut. Acesta observa ca Ionut este tot mai precaut in relatia lui si vine cu niste acuzatii grave pe care Ionut le neaga imediat. Bianca isi sfatuieste iubitul sa nu-l bage in seama pe Antoni: “Eu nu m-am racit si nici n-am de gand sa ma racesc!”. Ionut spune ca era abatut pentru ca nu a reusit sa-i aline Biancai supararea. Concurenta face dezvaluiri cu privire la dubiile pe care le-a avut in privinta lui Ionut. Stia ca acesta are o pasiune pentru muzica, iar ea s-a temut ca a intrat in casa sa-si faca reclama.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 281 din 23 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 23 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 279 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 23.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *