Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 278 online 20 Octombrie 2023

Lorena a stat ca pe ace in tot acest timp. Faptul ca nu a putut sa mearga in casa baietilor fara acordul lui a suparat-o extrem de mult. Ceea ce nu stia ea, este ca Laurentiu ii pregatea o surpriza in tot acest timp. Se pare ca Bianca il cunoaste mult mai bine, pentru ca ea a fost singura care a banuit ca el ii pregateste ceva Lorenei. Cum decurge intalnirea celor doi si ce rol au instructiunile care au venit la pachetul cu buchetul, vedeti in acest material.

Antoni vrea sa-i dea Vladei niste sfaturi in privinta emisiunii, insa ea se pare ca tot o aduce pe Larisa in discutii! Antoni se arata extrem de deranjat: “Credeam ca obiectivul tau e altul.” Intre timp, Lorena ii marturiseste lui Laurentiu ca a varsat cateva lacrimi de frustrare: “Nu ma lasai sa vin sa fac ce vreau eu!”. In casa baietilor se fac dezbateri. Cosmin a ajuns la concluzia ca Julia vrea sa-l vada certandu-se cu cineva, iar Robert nu intelege de ce un dans este motiv de gelozie! Robert vede numai atacuri in fata ochilor: “Nu spune nimeni ceva constructiv, ceva frumos…”.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 278 din 20 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 20 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 278 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Sambata, 21.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *