Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 272 din 14 Octombrie 2023

Dansul din aceasta dimineata a fost pe placul tuturor baietilor. Julia este una dintre fetele care le-au atras atentia cu miscarile ei senzuale. Fetele au observat acest aspect si “taxeaza” baietii. Vine, oare, o pedeapsa pentru cei in cunoastere? Bianca: ,,Am avut cadre detaliate cu fetele voastre!”. Laurentiu este unul dintre baietii care au recunoscut ca ii cam fug ochii dupa ce este frumos, dar asta nu inseamna ca iubirea pe care i-o poarta Lorenei nu exista sau se minimizeaza in acele momente.Antoni se declara extrem de bulversat si aflam despre el, de la Geani, ca a varsat lacrimi amare la hotel. El a ajuns la concluzia ca nu valoreaza nimic in ochii Larisei si nu stie daca sa continue lupta pentru inima ei sau sa puna punct. Cel mai probabil, o discutie fata in fata va rezolva orice problema. Pana atunci, insa, sa aflam ce alte ofuri mai mare.

Dupa cum bine stiti, la intrarea in ,,Casa Iubirii”, Cosmin a interactionat si a incercat sa o cunoasca mai bine pe Catinca. Cei doi au fost si la un date de noapte, acolo unde nu s-a intamplat nimic mai mult, au spus acestia, dar de unde au venit extrem de apropiati. La un moment dat, s-a produs ruptura intre ei si au decis sa o ia fiecare pe drumul lui. Julia este cea mai noua concurenta din ,,Casa Iubirii” – sezonul 2, si a pus ochii pe Cosmin. Si ea a avut parte de un date cu acesta, un date de zi, la piscina, pe care il veti vedea astazi. Tare suntem curiosi ce s-a intalplat la piscina. Daca sa vorbim despre Laurentiu si despre Lorena, trebuie sa stiti ca traverseaza cea mai buna perioada din punct de vedere relational. Laurentiu tanjeste dupa dragostei iubitei lui, iar ea se minuneaza de cat de bine pe merge: ,,Niciodata nu am fost bine o saptamana. Maxim 3 zile!”.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 272 din 14 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 14 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 272 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 14.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *