Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 267 din 9 Octombrie 2023

Toti vor sa auda cat mai multe detalii de la date, iar Cosmin pare dispus sa-i dea Juliei o sansa. Intre timp, in casa fetelor e sedinta mare la masa. Bianca regreta ca a sarit calul de multi ori cand si-a dat cu parerea si tine sa-si expuna regretul in fata fetelor. Larisa simte ca lumea pune presiune prea mare pe ea: “N-as putea sa spun ca sunt indragostita.” Aceasta afirmatie nu prea ii pica bine lui Antoni si chiar si rabdarea lui ar putea sa aiba limite… “A cam trecut o luna de cand sunt in casa!” Il vrea Larisa ca pe un posibil iubit sau nu?De unde au plecat si unde au sfarsit? Larisa si Lorena au reactivat razboiul… Ce mai au cele doua de impartit? Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 267 din 9 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 9 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 267 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Luni, 9.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *