Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 265 din 7 Octombrie 2023

Antoni si Larisa au petrecut clipe magice in ,,Cuibusorul Iubirii”. Tanarul nostru i-a marturisit frumoasei concurente.. dragostea: ,,Aveam o nelamurire in ceea ce priveste relatia dintre noi. Ea mi-a zis ca este o sansa pentru o posibila cunoastere!”. Se pune problema ca acum, Laurentiu ar putea interveni intre cei doi si ar putea sa-i “spele” lui Antoni creierul. Este sau nu este acesta discipolul lui Laurentiu sau nu? Interventiile acestuia o scot pe Larisa din sarite.

Laurentiu pune la indoiala anumite vorbe ale Larisei, iar Radu insinueaza ca aceasta ar tine legatura cu George. Geani are o intrebare pentru Julia: ,,Cat ati stat in gradina, am auzit ca Laurentiu mi-ar fi facut mie cartile. Vreau sa dezvolti ideea. Ce carti?”. Trecand, insa la alt subiect, trebuie sa stiti ca unul dintre baieti, mai exact Cosmin, nu este in apele lui: ,,Ma simt in plus de ceva timp. Acolo nu este o fata cu care as putea sa leg ceva. Nici nu mai stiu la cine sa ma cer!”. Cosmin trece printr-un episod de drepresie, se pare: ,,Ma simt ultimul om..” si o asigura pe Catinca la date a mers pentru ca asa a simtit, insa nu a fost sa fie vorba de ceva mai mult. Intre timp, Antoni si Larisa discuta de zor in ,,Cuibusorul Iubirii”. Tare suntem curiosi ce sentimente si-au impartasit si daca a reusit Antoni sa se apropie mai mult de frumoasa noastra concurenta.
Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 265 din 7 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 7 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 265 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 8.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *