Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 276 online 18 Octombrie 2023

Tensiunile din casa fetelor nu le-au facut bine baietilor. Acestia nu mai pot face fata situatiei si incep sa se certe mai rau decat Bianca, Cristina si Mihaela. Robert reuseste sa-l faca pe Antoni sa explodeze din nou de nervi. Acesta este satul de rafuielile din ,,Casa Iubirii”: ,,Mi s-a luat sa avem numai cearta”. In timp ce iubita lui este pedepsita in camera rosie, Ionut rabufneste si el. Scandalul dintre fete nu a facut decat sa-i aduca si pe ei in pragul disperarii. Se aduc acuzatii grave intre ei, asta in timp ce Mihaela face comentarii rautacioase la adresa fetelor ce danseaza indecent. De ce s-a simtit Julia atacata si cum a ripostat, aflati din acest material.

Bianca si Mihaela nu se pot intelege deloc astazi, asa ca sunt trimise in camera rosie pentru a rezolva tensiunile aparute. Desi Mihaela nu vrea o impacare cu rivala ei, accepta sa mearga in camera rosie, insa Bianca, cu nervii la pamant, tuna si fulgera: ,,De ce sunt obligata sa fac asta? Nu vreau. Nu am venit aici sa ma imprietenesc cu fetele, chiar deloc!”. Nici Cristina, colega de camera a Mihaelei, nu se simte prea bine astazi si o acuza pe aceasta ca ar fi venit in emisiune cu secrete de la hotel: ,,Eu niciodata nu am facut asta!”. Bianca, pe de alta parte, nu vrea nici in ruptul capului sa se duca in camera rosie. Daca va ceda sau nu, aflati din acest material. Mihaela a ales sa mearga in camera rosie, asta in ciuda posibilitatii ca Bianca sa nu-si faca aparitia. Ea continua tavalugul atacurilor la adresa rivalei: ,,Se pare ca nu-i atat de sfidatoare pe cat se da!”.
Cristina o acuza pe Mihaela ca baga numai strambe in casa. Oare unde se va ajunge?

Casa iubirii sezonul 2 episodul 276 din 18 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 18 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 276 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Joi, 19.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *