Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 245 din 17 Septembrie 2023

Dupa cum stiti, Lorena si Laurentiu nu se mai pot comunica. Chiar in momentul in care toti ne asteptam sa se declare un cuplu, Robert a dezvaluit luni de dezvaluiri care le-au distrus cunoasterea. Regretele sunt mari de ambele parti, in special pentru ca Laurentiu an ajuns la concluzia ca Robert chiar spune adevarul. In schimb, Lorena nu recunoaste nimic si singura ei vinovatie este ca nu i-a spus lui Laurentiu despre ceea ce s-a intamplat la aeroportul din Valencia. Laurentiu nu mai poate castiga increderea cu atat de usurinta si este prea tarziu sa dea timpul inapoi. El a luat decizia de a parasi „Casa Iubirii” si de a renunta la orice relatie cu ea. Laurentiu este furios si face dezvaluiri uimitoare. El afirma ca Lorena joaca teatru si ca ar fi dorit sa faca un cuplu de emisiune. In schimb, Lorena foloseste aceeasi suma de bani. Il acuza ca i-ar fi propus sa se apropie doar din motive de concurenta. Doar ei stiu unde este adevarul.

Dragostea va continua firesc in “Casa iubirii”, iar Andreea Mantea ii va primi alaturi de ea pe noii concurenti aflati in cautarea sufletului pereche, luni, in prima editie a celui de-al doilea sezon al emisiunii. Telespectatorii vor avea ocazia sa-i cunoasca pe concurenti si sa le afle dorintele la intrarea in Casa. Le vor putea urmari reactiile, raspunsurile la intrebari, dar si primele interactiuni.,,Fiti cu ochii pe ei! Ii veti cunoaste luni, cand incepem cel de-al doilea sezon al emisiunii. Sunt tineri, frumosi, nerabdatori sa inceapa povestea asta minunata, care le-ar putea schimba viata. Eu voi trai la unison cu ei emotia uriasa a acestui inceput si le voi fi alaturi de-acum incolo”, a spus Andreea Mantea.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 245 din 17 Septembrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 17 septembrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 245 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Duminica, 17.09.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
error: Content is protected !!