Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 275 din 17 Octombrie 2023

Laurentiu si Ionut au fost pusi in fata unei intamplari destul de sensibile. Trandafirii pe care eu i-au oferit fetelor in gala au fost aruncati pe masa si s-au vestejit. Ionut: “Sunt putin surprins pentru ca Bianca pastreaza tot ce primeste de la mine…!”
Lorena si laurentiu s-au amuzat copios dupa aceasta intamplare… Laurentiu a spus ca nu a fost deranjat absolut deloc pentru aceasta intamplare nefericita. Ionut: “Cu siguranta s-a intamplat ceva si are un motiv pentru care s-a intamplat asa ceva”. Laurentiu: “De ce nu mi-ai spus atunci ca nu il poti lua ca il aruncam eu la gunoi…!” Bianca nu are de gand sa faca o scena pe baza acestui subiect si nu va lasa acest mic incident sa ii influenteze decizia: “Nu m-am simiti bine in gala si am avut gandul la cu totul altceva… Imi cer iertare! Pur si simplu s-a intamplat…!”

O noua concurenta a intrat in casa si a facut furori in casa fetelor inca de la primele imagini afisate cu ea pe televizorul din casa fetelor. Cum au reactionat baietii cand au vazut-o pe Vlada pentru prima data? Antoni si Laurentiu au fost legati la ochi ca intalnirea cu noua concurenta sa fie cat mai interesanta. Radu a remarcat imediat ca noua concurenta are aceeasi varsta cu iubita lui, Cristina. Baietii au sarit cu intrebarile la adresa fetei. Laurentiu: “Un top trei? Poti sa ne faci o descriere a ta daca noi tot suntem legati la ochi? Crezi ca ar mai fi lucruri de imbunatati la tine? Si daca da unde ai mai imbunatati?” Se pare ca intentiile noii concurente sunt indreptate catre Antoni si la Laurentiu si din aceasta cauza baietii au avut ochii acoperiti.
Vlada isi doreste sa ii cunoasca mai bine pe amandoi baietii ca sa poate face cea mai buna alegere. Laurentiu a fost cat se poate de sincer si i-a dat de inteles noi concurente ca el are deja o relatie la care tine foarte mult si ca nu iss doreste o cunoastere cu ea, astfel ca i-a lasat cale libera colegului sau Antoni.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 275 din 17 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 17 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 275 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Miercuri, 18.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *