Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 277 online 19 Octombrie 2023

Astazi avem parte doar de conflicte in ,,Casa Iubirii”. Bianca si Mihaela sunt la cutite inca de la prima ora, una dintre ele fiind pedepsita in camera rosie, iar cealalta, aflata in casa fetelor, se cearta de zor cu fosta colega de camera, Cristina. Julia se intreaba ce au mancat toate de-s intoarse pe dos, iar replica Lorenei: ,,Aici m-am intoxicat cu rautate”, a fost de ajuns sa aprinda un alt razboi in casa fetelor. Trebuie sa stiti ca situatia nu e roz nici in casa baietilor, care au copiat comportamentul concurentelor noastre. Vorbele aruncate in vant au aprins un mare razboi intre Julia si Lorena. Acuzatiile curg pe banda rulanta, asta in timp ce Bianca ne explica ce semnificatie au tatuajele ei.

Vlada este cea mai noua concurenta din ,,Casa Iubirii” si, din pacate, a aparut in peisaj intr-o perioada tensionata. Ea a ales sa stea departe de conflictele din casa fetelor si s-a refugiat in cea a baietilor. Tanara vrea sa-l cunoasca mai bine pe Antoni, care acum, dupa plecarea Larisei, pare complet vindecat si dornic sa se indragosteasca. Aflam tot de la Vlada ca intr-o relatie ii place ca baiatul de langa ea sa o surprinda cu fapte, nu cu vorbe. La 20 de ani, frumoasa concurenta pare sa aiba o gandire destul de matura, insa daca ea si Antoni se vor potrivi, ramane de aflat.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 277 din 19 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 19 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 277 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Vineri, 19.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *