Casa iubirii Sezonul 2 Episodul 274 din 16 Octombrie 2023

In gala de saptamana trecuta, doua cupluri au avut parte de o mare surpriza. Bianca si Ionut, dar si Julia si Cosmin, s-au bucurat de un date la piscina, un date romantic, un date unde pasiunea si romantismul au fost la ele acasa. Racoarea de afara le-a da putine batai de cap, insa marturiile au curs pe banda rulanta. Ce am aflat de la ei, dar si cum a decurs aceasta escapada, aflati din acest material.

Cosmin a facut astazi o marturisire care a socat pe toata lumea. Acesta l-ar fi gasit pe Antoni, la hotel, plangand: ,,Am ajuns in momentul cel mai jos. Mai jos de atat nu se poate si macar sa spun prin ce am trecut!”. Antoni tinde sa creada ca Larisa nu este deloc interesata de el. Dar daca e asa, de ce nu-i spune verde-n fata? Julia face si ea marturisiri: ,,Daca ea simte sa stea cu el atat de putin…”. Larisa nu a mai tacut din gura si a reactionat. Ce replica le-a dat tuturor si la ce consens a ajuns in ceea ce-l priveste pe Antoni, aflam din acest material.

Casa iubirii sezonul 2 episodul 274 din 16 Octombrie 2023

Noua emisiune va fi mult mai strict si ca pornind de la limbaj, felul in care se raporteaza la ceilalti si pana la vestimentatie sau respectarea programului si a normelor activitatilor in care vor fi implicati.” In acest show, realizat special pentru online, publicul va putea urmari o serie de interviuri in exclusivitate cu concurentii, cu apropiati ai acestora, materiale realizate in culisele emisiunii prezentate de Andreea Mantea. Gesturile si dialogurile concurentilor vor fi de dezbatute in detaliu cu invitatii speciali ai acestui show online.

Urmariti alaturi de noi, o noua difuzare a emisiunii Casa iubirii cu noi oameni hotarati sa isi gaseasca jumatatea in cadrul primei competitii de acest nivel. Vizionati acum, incepand cu data de 16 octombrie 2023, emisunea matrimoniala Casa iubirii sezonul 2 episodul 274 online integral in format HD, editie completa dupa difuzarea la televizor.

Urmatoarea editie: Marti, 17.10.2023

EDITIE COMPLETA.


Despre format: 14 concurenţi, 7 fete si tot atatea baieti vor intra in Casa iubirii pentru a-si gasi dragostea iar la capatul acestei experienţe vor exista doi castigatori, o fata cat si un baiat, fiecare dintre acestia intrand in posesia premiului de 10.000 de Euro, in fiecare saptamana a difuzarii show-ului, in Galele ce se vor desfasura in fiecare duminica, va fi ales de telespectatori, prin vot, Favoritul/Favorita saptamanii, care va avea parte atat de recunoasterea publicului, cat si de un premiu de 5 000 de lei. Reality-show-ul va avea doua difuzari pe zi, de la 10.00 si de la 17.00 si sambata si duminica de la 17:00 si de la 19:00.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *