Survivor Romania Sezonul 3 Episodul 17 din 21 Februarie 2022

Vizionati duminica seara, la data de 21 Februarie 2022, o noua editie marca Survivor Romania Sezonul 3. Vizionati acum, selectand unul din serverele de mai jos, Survivor Romania Sezonul 3 episodul 17 online subtitrat integral si complet. Urmatorul episod: Marti 22.02.2022

Se dovedeste inca o data ca votul publicului este corect la Survivor! Interesul producatorilor este sa aiba persoane guralive in emisiuni pentru a provoca cat mai multe controverse, dar publicul a decis ca Andreea Tonciu si Ana Dobrovie cele care au provocat cele mai mari scandaluri sa fie eliminate. Daca eliminarile erau facute de producatori, cei pusi pe scandal ar fi fost mentinuti mult timp in show. Corect, e cea mai slabă dar au furat startul și se pare ca au undeva la 10% pe noul comercial destul de stabil. Pe vechiul nu cred ca faceau mai mult de 8%, cam asta e diferenta intre un break even cu ceva in plus si un semieșec adică relativ mică. Cât despre celalalte televiziuni nu prea ai ce zice că nu ai la ce te uita de ani de zile aceleași formate fumateși reinventate, aceleași moace de așa zise vedete, aceleași balcanisme pe care le scot in față. Eu unul nu cred ca am vazut un episod din las fierbinți sau din romanii au talent și nici n-o voi face vreodată, când ajung pe protv mă plictisesc rapid, la fel de enervanți ca și exarhu de la rock fm, un umor de 2 bani și glume de șantier, comerciale.

Survivor Romania Sezonul 3 episodul 17 din 21 Februarie 2022

Am urmarit show-urile din Republica Dominicana inca de la aparitie. Le urmaresc de la primul episod Exalon Romania, astfel ca ma pot declara un fan infocat si expert in acest format preluat de la americani si modificat de turci. Am analizat si va spun punctele forte si minusurile trecerii la PROTV.
Puncte forte ale emisiunii:
* Vedete mai cunoscute fata de alti ani, cel putin consacrate.
* Se produce la fel, diferentele, daca exista, sunt benefice.
* Fiind la PROTV acum, va fi urmarita de mai multa lume, chiar si de vedete si castingul Faimosilor, si chiar al Razboinicilor, va putea fi mai bun de la sezon la sezon.
* Prin Voyo se pot pune momente extra din camp, sa vedem cum socializeaza concurentii; Pro trebuie sa se foloseasca la maxim de utilitatea VOYO si sa postese acolo dupa fiecare editie mai multe minute, care nu au mai putut fi difuzate la TV din lipsa de timp alocat.
* Chiar daca castingul vedetelor nu e pe gustul tuturor, nu s-au facut de ras! Echipele sunt apropiate ca valoare si nu au mai existat diferente colosale pe traseu! Nu se mai intampla sa stii deja de la inceput ca un concurent va pierde sigur punctul!


SERVER 1.

SERVER 2.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (1)

1 Comment

 • Simona Simion
  Simona Simion
  February 20, 2022 at 8:07 pm

  E deja 22.09…si nu a aparut ep 17. Pt ce am platit abonamentul!
  Rusine Pro Tv!

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *