Sunt celebru, scoate-ma de aici Episodul 5 din 12 Septembrie 2022

Acum poti viziona linistit, serialul tau preferat Sunt celebru, scoate-ma de aici ep 5 din 12 septembrie 2022 in reluare, gratuit, destine ratacite sezonul 2 online integral si cu traducere.

Urmariti aici alaturi de noi, Sunt celebru, scoate-ma de aici Episodul 5 online 12 Septembrie 2022

Lista de vedete a participantilor (in numar de 12) este foarte interesanta si diversificata, cuprinzand vedete din diverse domenii, de la sportivi, cantareti, jurnalisti la actori: Lidia Buble (cantareata), Anisia Gafton (actrita), Tania Popa (actrita), Ruxxi (creator de continut), Mara Banica (jurnalista), Bia Khalifa (cantareata), Giani Chirita (fost fotbalist), Paul Diaconescu (actor), Cristi Mitrea (luptator MMA), Alex Bogdan (actor), Razvan Botezatu (influencer) si Cornel Palade (actor). Primul sezon al emisiunii Sunt celebru, scoate-ma de aici! a fost castigat de Catalin Morosanu, luptator de kickboxing si boxer. Ramane de vazut cine va fi numit regele si regina junglei in sezonul 2.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 12 Septembrie 2022, Sunt celebru, scoate-ma de aici ep. 5 din cadrul show-ului cu acelasi nume. Vizionati acum, Sunt celebru online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 13.09.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 5 VIDEO din Sunt celebru, scoate-ma de aici, de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune Pro TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In toamna, pe Pro TV va reveni al 2-lea sezon al emisiunii concurs Sunt celebru, scoate-ma de aici!. In acest material vom detalia tot ce stim despre sezonul 2. Sunt celebru, scoate-ma de aici! este un format international numit I’m a celebrity, Get me out of here!. Primul sezon a fost difuzat in Romania de Pro TV in 2015 si a fost filmat in Africa de Sud, fiind prezentat de Cabral si Mihai Bobonete. Cum se desfasoara jocul: 12 concurenti sunt izolati intr-o insula fara acces la tehnologie si sunt pusi sa isi infrunte cele mai teribile fobii din viata lor prin diferite probe. La sfarsitul concursului se va alege regele si regina junglei.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *