Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 24 din 13 August 2022

Gagan zice ca nu a aflat pe Reema, Simar zice sa vina acasa Simar roaga pe Avinash sa dea pe Simar a lui pentru Aarav, Bari Simar se uita la Simar si si aminteste semnele, apoi Bari Simar zice ca va deveni nora familiei Oswal Choti Simar? ca va deveni partenera lui Aarav? Simar zice reputatia a doua familii depinde de ea, ca este doar decizia ei. Reema vine spre casa, preotul pune bratara lui Aarav, Chitra zice lui Gitanjali devi ca nimeni din familia lui Reema nu e acolo ca Simar a mers sa vada, Bari Simar zice lui Choti Simar ca ea poate mentine relatia asta si e normal ca nu tot sa fie perfect ca trebuie sa aiba incredere oarba ca sotii sunt egali ca a vrut sa se sacrifice ptr Reema sa lase iubirea ei pentru Aarav ei ca poate acum nu vor fi de acrod cu ea dar intr o zi familia Oswal o va vedea cum o vede ea, Simar zice ca nu poate face asta. Bari Simar zice ca unde e curajul ei. Ce credincioasa e ea? Simar ii pune un lantisor cu zeita apoi ea zice parintilor sa o aduca jos, Avinash zice ca nu pot face asta ca e gresit ce se intampla.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 24 online 13 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 13 August 2022, Destine ratacite ep. 24 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 14.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 24 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *