Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 25 din 14 August 2022

Reema zice ca e concurenta numarul 11, ca e cartea surpriza dar omul nu stie de ea, e cheama paza. Indu zice lui unde s-a dus Reema? Simar zice la concursul miss India, Reema defileaza pe scena, Devesh e uimit, organizatorii fac semn, Roma zice miss India? Indu zice vrea sa fie miss India? Simar zice ca ea va veni. Gitanjali devi e primita cu familia, paza vine la Reema. Reema zice ca e cartea surpriza, Devesh merge pe scena si zice ca nu exista cartea surpriza el o aplauda, Devesh zice asta nu e show TV, ca e un concurs, Reema zice am vazut numele meu pe website, evesh zice sunt sute de siteuri de alea ca e un model de provincie el zice ca arata ca o mireasa fugara. Ca sa mearga la bucatarie, Devesh zice sa iasa afara, Reema se pune in genunchi la juriu. Ca vrea sa demonstreze. Paza o duce pe Reema, Devesh s-a razbunat, Gagan ajunge la concurs. El nu e lasat sa intre, Reema e data afara, concursul continua, Reema iese Gagan e in fata ei dar trece pe langa el, Socrii fac ritualul de intampinare, Gitanjali devi zice lui Simar sa cheme pe Indu si pe Roma.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 25 online 14 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 14 August 2022, Destine ratacite ep. 25 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 15.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 25 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *