Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 23 din 12 August 2022

Chitra zice lui Gitanjali devi ce se intampla? Ca e ceva greseala, Gitanjali devi zice ca mege ea dupa mireaa si preotul a zis ca trece momentul favorabil Reema da de trafic ea o i-a pe jos, Avinash zice ca nu poate face asta ca Aarav cu Simar? si cum sa aiba o relatie? ce va incepe cu minciuni ca este gata de orice ptr a plati, Simar zice si parintii tai, reputatia lor? Simar zice ca ce se va intampla cand alaiul se va intoarce? Cu reputatia familiei? Roma zice are dreptate Bari Simar. Ca sa se gandeasca la tatal ei, Simar zice ca familia Oswal nu e de vina ca daca Gitanjali devi pateste ceva? Bari Simar zice lui Choti Simar ca doar ea ii poate salva. Sa accepte relatia, mama ei zice azi o salveaza dar maine? Simar zice ca nu va lasa sa fie invinovatita. Ca o va apara, Simar le zice sa dea ei fata, Simar ii implora, ca sa nu-l lase pe Aarav singur sa le dea nora familiei. sa opreasca alaiul sa se intoarca, Reema fuge, Bari Simar vine cu mireasa, Gitanjali devi apare in fata ei, Chitra cu Shobha sunt socate sa vada mireasa, mireasa vine cu alaiul spre Aarav.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 23 online 12 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 12 August 2022, Destine ratacite ep. 23 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 13.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 23 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *