Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 15 din 4 August 2022

Aarav o prinde pe Reema sa nu cada. Mai apoi fratii lui Aarav vin la ei. Vivaan vine la Reema. Reema zice de ce m ai mintit? Vivaan zice acum esti cumnata mea. Ca sa uite ca s-au vazut, Bari Simar vine acolo la ei.Simar zice ce e asta? Ca lumea il asteapta. Vivaan a crezut ca a auzit. Devesh zice ca va arata lui Reema ca o va distruge, Reema vede pe Devesh. Simar zice ce ai Reema de esti speriata, Reema zice ca merge cu parintii ei. Ca ii e rau, Simar zice sa bea apa, Aarav merge la Choti Simar. Aarav zice ca Bari Simar a zis sa duca el pe ea acasa ca Reema merge cu parintii. Simar zice cum sa merg cu el. Simar se urca dar Aarav zice urca in fata sa nu creada ca sunt sofer. Simar vine acolo ea zice tot aici sunteti? Bari Simar zice ca vor merge la inghetata, Aarav zice care e inghetata preferata a lui Simar, ea se urca in masina, Chitra cu sotul merge la Gupta gi si da invitatie, sotul Chitrei zice sa vina ca va fi spectacol. Reema ajunge acasa cu parintii, acolo e Roma. Simar mananca inghetata. Dar e singura. Aarav apare apoi. Inghetata lui Simar cade jos. Aarav zice mananca altfel se topeste, sariul lui Simar se murdareste, Aarav o ajuta, el ii da un servetel, Bari Simar vine acolo. Aarav zice e copil a dat inghetata pe ea.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 15 online 4 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 4 August 2022, Destine ratacite ep. 15 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 5.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 13 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *