Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 16 din 5 August 2022

Vivaan primeste dosarul cu modele, Aarav vede dosarul, Vivaan nu vrea sa l lase dar el tot se uita. Chitra observa si ea pe Aarav ca se uita pe dosar un om vine la Aarav el nu vede poza lui Reema, Chitra vine si zice azi e ziua ta Vivaan sa lase dosarul. Chitra i-a pe Vivaan si pleaca, Roma a zis lui Shobha ca de aia e nervoasa fiindca sora ei se casatoreste in casa unde ea nu e primita, Shobha zice fiului ei vezi caracterul sotiei tale? Sotul Shobhei zice destul. Ca e nunta e normal sa mearga, Shobha zice sa ceara scuze sotul Romei zice ca sa ceara iertare, Roma cere iertare, Shobha zice ca ea nu va mai fi primita, Chitra arata poza lui Reema lui Vivaan, ce e asta? Chitra zice lui Vivaan sa uite ce a fost ca afecteaza familia si pe Aarav, Chitra zice dovada trebuie distrusa. Ea arde poza lui Reema, Simar zice lui Gitanjali devi ca dupa sofran si altceva urmeaza intampinarea miresei, a alaiului. Gitanjali devi zice ca a mirii nu mai e voie sa se vada, Simar cu Reema se pregatesc de ceremonia sofranului, Reema zice de miss India, Simar zice dar nu eraj certata cu Devesh? Ea zice da dar el m a inscris sa se impace. Simar zice de sansa ei cu nunta ca e numai una. Sandya cu Simar ajung acasa la Reema. Roma merge dupa Reema s o duca jos.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 16 online 5 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 5 August 2022, Destine ratacite ep. 16 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 6.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 16 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *