Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 14 din 3 August 2022

Reema e fericita, Simar zice ca merge ci Reema la bucatarie dupa gustari si ceai. Avinash vine jos. El zice de gagan fratele lui Simar si al Reemei, ea se apuca de ceai, Simar zice tu ai fost la cafenea atunci nu? Seara? Reema zice nu. Simar zice dar cred ca te am vazut Reema zice te inseli? Reema zice ca cine e ea. Simar a vazut o pe Reema ce poate, Vivaan suna pe Aarav, Aarav zice ca a cerut o pe sora mai mica decat in locul celei mari. Ca Gitanjali devi a mers sa o ceara. Reema merge cu ceaiul, Indu ii pune voalul Reema greseste si da tatalui prima data ceai. Gitanjali devi vede. Simar apoi aduce apa, ea saluta pe toata lumea, Simar face semn lui Gitanjali devi. Ea merge la Choti Simar. Simar zice se intampla ce vrei tu. Esti fericita? Simar zice dar ochii tai spun altceva, Simar observa pe Simar cum duce micul dejun. La nimeni nu trebuie mancare. Simar e mirata. Shobha apare acolo, Gitanjali devi zice cine a chemat o pe ea? Chitra zice eu an crezut ca e bine, ROMA merge la Reema, Sandya pune sariul rosu pe Reemam Simar vede pe Choti Simar ca e trista, Choti Simar merge la bucatarie, apoi la templu ea multumeste zeitei ca Aarav va fi cu fata ce-i place. Aarav ajunge la Vivaan la intalnire.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 14 online 3 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 3 August 2022, Destine ratacite ep. 14 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Joi 4.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 13 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *