Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 13 din 2 August 2022

Indu cu Avinash pleaca de acasa, Simar zice unde pleaca Chitra se vede cu dl Gupta el zice ca vrea doar pe cine e pe locul intai ca Gitanjali devi la ales pe Aarav ca succesor, Indu cu Avinash spun lui Shobha ca nu o pot da pe Simar cand fata cea mare e necasatorita. Shobha zice respinge cererea? Ca sa se gandeasca bine. Ca poate afecta toate relatiile, Choti Simar merge la Casa lui Gitanjali devi ea ajunge la Bari Simar, ea zice ce face acolo. Simar o vede ca are ceva. Choti Simar zice ca nimic nu e bine. Choti Simar zice ce s a intamplat cu Reema si Aarav. Cum a dus o acasa cu masina ca ea a fost in locul surorii ei. Simar zice ptr sora mea ar fi trebuit sa fie. Ca aceasta relatie mu e posibila. Roma aude pe Shobha cum zice lui Chitra ca daca vor refuza cererea nora eu va suferi. Bari Simar zice lui choti Simar ca nu l place pe Aarav, Simar se gandeste la el, Simar zice ca nu poate. Simar zice ca sa zica lui Gitanjali devi. Choti Simar zice sa spuna ea, Simar zice ai curaj daca spui adevarul mai rar asa ceva. Simar merge cu Choti Simar, Choti Simar calca pe vopsea rosie. Simar vede. Simar merge la Gitanjali devi mai apoi Sotul Shobhei vine cu parintii lui Simar. Avinash zice ca o pot casatori pe Simar doar dupa ce cea mare va fi casatorita, ce va zice lumea. Gitanjali devi zice atunci Aarav sa fie cu fiica voastra mai mare.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 13 online 2 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 2 August 2022, Destine ratacite ep. 13 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 3.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 13 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *