Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 12 din 1 August 2022

Vivaan zice lui Reema ca rochiile iii raman ei, ca i le da cadou Reema ii multumeste, Vivaan o priveste cu dragoste, Roma zice ca colierul valoreaza cel putin un milion de rupii. Ea zice lui Indu ca Gitanjali devi o place pe Simar ca nora pentru nepotul ei Reema vine acasa cu rochiile ei, Roma zice uite ce a primit sora ta. Un colier de cel putin un milion de rupii. Reema e uimita Roma zice ca Simar va fi nora familiei. Ca Gitanjali devi capul familiei Oswal i a dat colierul Reema zice dar cum a aparut relatia asta? Roma ii arata ziarul si Vivaan vede poza din ziar fiindca Chitra i-o arata Simar zice lui Roma ce prostii vorbeste de cumnat, Vivaan arata ziarul lui Aarav, Aarav e suparat el zice ca ziarul i a facut probleme doar si Gitanjali devi e suparata. Aarav zice apoi chiar cine a facut poza. Simar zice lui Reema ca a vrut sa i spuna dar nu a raspuns la telefon Reema se poarta urat cu Simar ea o imbranceste. Indu zice ficele mele sunt tulburate. Reema zice ieri erai speriata azi esti fericita cum de i s-a facut poza. Reema zice eu trebuia sa fou acolo nu tu. Roma zice de ce nu ai fost tu atunci acolo? Ce vina are Simar, Reema zice ce crezi ca o va alege pe Simar in locul meu?

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 12 online 1 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 1 August 2022, Destine ratacite ep. 12 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 2.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 12 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *