Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 9 din 29 Iulie 2022

Dipika Kakar, cunoscut pentru ca l-a jucat pe Simar in Sasural Simar Ka, a revenit in al doilea sezon, dar a plecat dupa doar doua luni. Intr-un nou videoclip, ea a vorbit despre motivul iesirii din Sasural Simar Ka 2. Din moment ce Sasural Simar Ka a catapultat-o la faima, Dipika a avut un ,,motiv emotional” sa faca parte din cel de-al doilea sezon. Ea a spus ca spectacolul a facut-o cine este si i-a dat o identitate. De asemenea, ea le-a multumit producatorilor pentru ca i-au acordat ocazia de a juca pe Simar. Dipika a spus ca ,,a avut ocazia sa-i rasplateasca” pe creatorii lui Sasural Simar Ka aparand in al doilea sezon si i-a oferit 200%. Ea a adaugat ca se afla intr-o pauza de la munca si se bucura de viata casnica, deoarece a lucrat continuu multi ani. ,,Nu am participat la niciun spectacol, dar cand doamna Rashmi m-a sunat la o intalnire, nu am putut sa refuz. Trebuie sa o fac, este datoria mea”, a spus ea.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 9 online 29 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 29 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 9 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Sambata 30.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 9 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *