Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 19 din 8 August 2022

Gupta gi zice de cererea lui Chitra cu Girish ptr Vivaan, Gitanjali devi zice ca nimic nu se face fara ea, Gupta gi zice sa nu faca diferente intre nurori, Gitanjali devi zice ca daca e nora mica asa va fi tratata. Gitanjali devi zice ca pleaca la intalnire. Gupta gi zice ca fiica lui nu e a doua sa va vedea ea, Gupta gi zice lui Chitra sa se ocupe de Reema, Chitra zice ca Reema va fi umilita de Gitanjali devi nu va iesi din casa, Simar zice lui Sandya ca Aarav e ca un print, Vivaan se gandeste cum a zis mama lui ieri, Simar vine si zice de fotograf dar Aarav vine si vorbeste cu Vivaan, Shobha vine la Gitanjali devi acasa. Chitra merge la ea, Shobha zice ca precis Chitra face ceva, Chitra zice ca nora ei e ca o regina asa se poarta dar degeaba un om de la miss India suna pe Reema.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 19 online 8 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 8 August 2022, Destine ratacite ep. 19 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 9.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 19 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *