Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 18 din 7 August 2022

S-a vorbit mult despre Sasural Simar Ka 2, cu Dipika Kakar, Tanya Sharma, Avinash Mukherjee si Radhika Muthukumar in frunte, a fost martorul unor drame de inalta tensiune in ultima vreme. Pentru cei neinitiati, intriga continua a dramei de familie prezinta piesa nuntii in care Reema (interpretata de Tanya) si Aarav (interpretata de Avinash) trebuia sa se casatoreasca. Cu toate acestea, Reema a parasit nunta pentru a participa la un concurs de frumusete si i-a cerut surorii ei Simar (interpretata de Radhika) sa fie mireasa in locul ei. Vorbind despre secventa nuntii, Tanya a declarat ca va fi mereu aproape de inima ei. ,,Radhika si cu mine suntem foarte apropiati unul de celalalt, ea este ca sora mea. Filmarea pentru secventa nuntii este una de care imi voi aminti mereu. Am incercat si am testat tinute uimitoare in timp ce adaugam propriile noastre ciudatii si conversatii experientei. A fost distractiv cand am experimentat cu bijuterii si machiaj. Am simtit ca ma pregatesc de fapt pentru nunta mea adevarata. Aceasta secventa de nunta va fi plina de drama si divertisment suprem si sper ca spectatorii o vor iubi la fel de mult ca si noua”, a adaugat ea.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 18 online 7 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 7 August 2022, Destine ratacite ep. 18 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 8.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 18 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *