Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 20 din 9 August 2022

Tatal lui Simar zice ca nu a crezut asta, Simar zice asculta-ma tata. Reema zice doua zile apoi plec de aici sa lase nunta sa se faca, a doua zi Gagan zice ce sa faca ca parca nu e nunta el pune muzica, Avinash vine si stinge muzica Indu zice ca socrii lui Reema au interzis muzica, Reema isi face parul cu gandul la Devesh, ea primeste mesaj daca merge la concurs, Roma zice nu esti gata? Ea ii da rochia, apoi Bari Simar cu Sandya cu Chitra ajung la Choti Simar acasa ptr ritual, Sandya intreaba de Reema. Shobha apare si ea acolo. Roma merge la ea. Ea nu se opreste sa-i dea binecuvantarea. Reema vine afara, ea i-a binecuvantarea soacrei, Bari Simar zice unde e Choti Simar. Choti Simar e suparata ptr palma primita si cuvintele lui Reema, bari Simar merge la ea, Simar zice stiam ca esti aici, Simar era pe terasa, Bari Simar crede ca dupa sora ei plange ele se imbratiseaza.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 20 online 9 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 9 August 2022, Destine ratacite ep. 19 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Miercuri 10.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 20 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *