Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 11 din 31 Iulie 2022

Avinash o plesneste pe Simar ca i-a stricat reputatia ca a crezut ca Reema trebuie controlata nu ea, Simar zice mamei ca nu a stiut ca sa o creada mama ei zice cum sa te cred, Chitra zice lui Gupta ca o vrea pe fiica lui pentru Vivaan ei spun ca se gandesc Reema e cu Vivaan ea se uita la haine Simar o suna ea merge dupa Aarav, Simar zice pe fata aia o vrei? Aarav zice e neintelegere Chitra zice ca e sora nurorii lui Shobha, Sandya zice mu e fata din poza. Gitanjali devi vine acolo, Gitanjali devi zice sa o sune pe Shobha, Simar suna pe Shobha dar Gitanjali devi e la telefon. Gitanjali devi zice vrei sa strici reputatia familiei? Shobha vede ziarul. Gitanjali devi zice e sora nurorii tale, Shobha o plesneste pe Roma. Ea zice ce vrei s o bagu pe sora ta in familia mea? Nu esti destul tu? Gitanjali devi e suparata pe Aarav el se pune in genunchi la ea, si zice ca vrea sa foe nepotul idea si ii cere scuze ca sa-l bata numai sa nu intoarca spatele, Aarav pleaca vazand ca nu se intoarce. Gitanjali devi zice ca a luat o decizie, Shobha e sunata de Simar si zice ca vine dupa ea si dupa Roma cu Gitanjali devi. Simar Narayan cere iertare mamei, Simar pleaca suparata Gitanjali devi ci Simar apar la Simar Narayan acasa.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 11 online 31 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 31 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 11 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Luni 1.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 10 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *