Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 10 din 30 Iulie 2022

Sasural Simar 2 a fost deja lansat, cu Avinash Mukherjee, Karan Sharma, Tanya Sharma si Radhika Muthukumar jucand noile protagoniste. In afara de Dipika, Jayatai Bhatia, care a jucat rolul lui Mataji, se va intoarce si ea pentru a-si relua rolul. Ambele personaje vor exista doar pentru cateva saptamani. Noua poveste va fi centrata pe tineret, cu esenta spectacolului original. Interesant este ca atat Saath Nibhana Saathiya, cat si Sasural Simar Ka sunt ambele produse de Rashmi Sharma. Anul trecut, in octombrie, ea a lansat Saathiya 2 folosind acelasi truc cu Gopi si Kokila (Devoleena Bhattacharjee si Rupal Patel) prezentand noua distributie. In timp ce noua poveste a fost considerata initial regresiva, cifrele tot mai mari de pe diagrama TRP demonstreaza dragostea fanilor fata de spectacol.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 10 online 30 Iulie 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 30 Iulie 2022, Destine ratacite ep. 10 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Duminica 31.07.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 10 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .


Versiunea 2.


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *