Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 26 din 15 August 2022

Vivaan merge la Devesh si pune mana pe spate, pe urma mirii se ridica ptr ocoluri, Simar zice lui Choti Simar sa aiba incredere in zeita ei fac ocolurile, Devesh zice lui Vivaan ca Reema e o oportunista materialista ca a vrut si sa fie miss India si sa aiba avere, sa faca nunta. Vivaan il bate pe Devesh mireasa vine in fata, Devesh zice ca Reema si a batut joc de familia lor. Vivaan zice de ce vrea sa i distruga viata? Devesh zice ca mama lui i-a ordonat, Vivaan nu crede, Devesh povesteste de Reema si de Chitra ca mama lui a planuit tot Devesh arata apelul de la mama lui, Devesh fuge apoi, Vivaan e suparat, el plange si zice ca mama lui n-ar face asta, ocolurile nuptiale sunt gata. Avinash pleaca Indu zice ce face? Unde pleaca? ce vor zice. Indu il roaga ea zice ca viitorul fetelor e in mana lui, Gupta gi se uita la Chitra, Reema e adormita.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 26 online 15 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 15 August 2022, Destine ratacite ep. 26 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 16.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 26 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *