Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 27 din 16 August 2022

Bari Simar zice ca ei sunt soti prin credinta, ca i-a pus vermilion el si ea e mireasa lui, Simar zice ca i-a pus lantisorul nuptial ca a promis ca o va proteja, Aarav zice ca nu poate face asta. De i ar fi cerut viata i-ar fi dat-o, Simar zice poti face asta ca nu poate vedea un suflet nevinovat ca sufera, Simar zice ca daca are incredere in ea putin o aduce inapoi pe sotia lui Simar Aarav Oswal, Choti Simar se gandeste doar la vorbele lui Gitanjali devi, ca ei sunt tradatori si mincinosi. Sotul Shobhei face iar socuri lui Avinash el isi revine cu pulsul. Doctorul zice ca e in afara pericolului. Simar o suna pe mama ei. Gagan e langa telefon, Simar trece pe langa niste baieti, ei merg dupa ea cu motocicletele si sunt 4 barbati, ei o ametesc pe Simar. Apoi iau batele, Simar e in mijlocul lor, ei au luat telefonul ei, Simar ii implora sa dea telefonul, ei cer bijuteriile Simar ii impinge, a i-a telefonul apoi fuge. Aarav merge dupa Simar,huliganii trec pe langa Aarav, Simar fuge, Aarav zice ca merge la Simar acasa, huliganii o prind pe Simar, ea e incoltita, Simar arunca cu pamant in ei. Aarav ajunge la Simar acasa. Dar usa e inchisa, Aarav suna pe Simar dar telefonul e inchis, Aarav zice oare au problemme Simar cu familia ei, Aarav zice unde o fi.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 27 online 16 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 16 August 2022, Destine ratacite ep. 27 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Marti 16.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 27 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Sasural Simar Ka si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *