Destine Ratacite Sezonul 2 Episodul 29 din 18 August 2022

Gitanjali devi zice destul, ea nu lasa pe Sandya sa spuna, Shobha zice lui Roma sa plece, Lalit zice ce se intampla, Shobha zice ca dupa ce au facut nu poate sta acolo, Lalit zice ca daca Roma pleaca si el pleaca, ca tatal lui mereu a fost cu mama lui. Asa face si el, Ce a vazut, Lalit o i-a pe Roma de mana si pleaca. Simar a fost facuta cu cenusa pe fata. Sandya o duce cu ea. Aarav vine si vede pe Simar, ea are lacrimi, Aarav o priveste pe Simar cum arata, si Vivaan e acolo cu Aditi, Aarav da un servetel lui Simar, Simar nu-l ia, Sandya i-a servetelul, Aarav pleaca apoi, Simar se gandeste la familia ei cum era de fericita acolo, Sandya plange pentru Simar, Reema e pe geam, ea zice deja e dimineata, unde e toata familia? De ce nu raspunde nimeni? Sandya zice lui Simar ca regreta si nu a stiut ca mama soacra va face asta, ca a vrut sa o ajute nu si-a facut datoria de soacra nici de mama, ca-i pare rau, Sandya o curata pe Simar pe fata.

Destine ratacite Sezonul 2 Episodul 29 online 18 August 2022

Serialul indian Destine ratacite se difuzeaza pe postul de televiziune National TV de luni pana duminica de la ora 19.00. Acesta pate fi vizionat si in reluare de luni pana vineri de la ora 16.15, iar sambata si duminica de la ora 07.00. Povestea serialului se desfasoara in jurul a doua surori, Simar si Roli. Cele doua devin nurorile preferate si iubite ale casei Bharadwaj dupa ce se casatoresc cu Prem si Siddhart. Aparatoare ale familiei, cele doua sunt mereu pregatite sa infrunte orice probleme. Serialul este unul captivant si incearca sa puna in scena numeroasele situatii frumoase si dificile care apar intr-o familie.

Urmariti pe site-ul nostru, incepand cu data de 18 August 2022, Destine ratacite ep. 29 din cadrul cooking telenovelei Sasural Simar Ka. Vizionati acum, Destine Ratacite online integral, in format HD, episod complet dupa difuzarea la tv. Urmatoarea editie: Vineri 19.08.2022.

Ai ratat Serialul la TV? Aici poti urmari reluarea episodului Online Gratuit, episodul 28 VIDEO din Destine ratacite de astazi va fi disponibil pentru vizionare exact dupa difuzarea pe postul de televiziune National TV.

VERSIUNEA 1 .

%%EMBED_HIDE_SERVER1%%


In urma cu aproape un deceniu, populara drama de familie Destine ratacite si-a facut loc in inimile spectatorilor, intre timp povestea plina de caldura a lui Simar si a familiei ei s-a schimbat si in centrul spectacolului, au existat multe personaje indraznete care au oferit si nume cunoscute, inclusiv Simar si Mata gi dupa ce a intretinut publicul timp de 7 ani lungi, spectacolul telenovelei Sasural Simar Ka isi continua difuzarea cu numeroase sezoane.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *