Cine sunt cei mai populari actori internaționali în 2022?

După un an plin de lansări de filme cu actorii preferați, finalul anului aduce TOP 10 CEI MAI POPULARI ACTORI 2022. Nume precum Tom Holland, Jim Carrey sau Dwayne Johnson se află în top.

CINE ESTE PRIMUL ÎN TOPUL CELOR MAI POPULARI ACTORI?

Robert Pattinson este cel mai popular actor al anului. Datorită succesului avut de filmul Batman, anul acesta, Robert Pattinson, care a jucat rolul principal în film, este primul în top. Pe lângă Batman, actorul a jucat în 2022 și în filmul documentar Werner Herzog – Radical Dreamer, dar și în The Stars at Noon.

Tom Holland se clasează pe locul doi, cel mai cunoscut fiind pentru rolul lui Peter Parker/Spiderman din No Way Home, lansat anul trecut. Anul acesta Tom a jucat în Morbius, alături de Jared Leto și Matt Smith (House of Dragon) și în Uncharted. 

Margot Robbie ocupă locul trei al clasamentului. Aceasta și-a câștigat notorietatea prin rolurile în Suicide Squad (Harley Quinn) sau Once Upon a Time… in Hollywood (Sharon Tate). În 2022, Margot a jucat în Babylon, Asteroid City și Amsterdam. Toate cele trei filme sunt comedii. 

CUM ARATĂ CONTINUAREA TOPULUI?

  1. Robert Pattinson
  2. Tom Holland
  3. Margot Robbie
  4. Jim Carrey
  5. Salma Hayek
  6. Anya Taylor-Joy
  7. Zhang Yi
  8. Brian Tyree Henry
  9. Dwayne Johnson
  10. Emily Blunt

Topul este realizat în urma unor punctaje oferite în funcție de aparițiile în filme și de veniturile generate, conform Worldwide Box Office. 

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *