The Witcher – fără Henry Cavill în sezonul 4

Henry Cavill, actorul din The Witcher, nu o să mai joace rolul personajului principal în următoarele sezoane. Cu cine va fi înlocuit?

Henry Cavill a anunțat ieșirea din seria inspirată din cărțile cu același nume în octombrie, la puțin timp după ce și-a anunțat revenirea cu Superman. Deși s-a presupus că actorul a renunțat la rolul său din serial, pentru a se pregăti pentru rolul lui Superman, a fost înlocuit din Universul DC. Această schimbare a avut loc odată cu înlocuirea fostului management al DC. Cu toate acestea, revenirea lui Cavill în serialul The Witcher nu mai este valabilă. 

Henry Cavill a încercat să mențină The Witcher de la Netflix fidel cărților. Acesta a insistat ca mai multe aspecte din cărți sa fie prezente și pe platourile de filmare, iar LUPUL ALB să rămână cât mai aproape de descrierea autorului Andrzej Sapkowski.

CINE II VA LUA LOCUL?

Liam Hemsworth este noul Geralt din Rivia!

Pe Liam Hemsworth îl cunoaștem din faimoasa serie The Hunger Games, unde a jucat rolul lui Gale Hawthorne, alături de Jennifer Lawrence și Josh Hutcherson.

Sezonul 3 din The Witcher – ultimul sezon cu Henry Cavill – apare vara viitoare, dar fanii se pot bucura pe 25 decembrie, în ziua de Crăciun, de The Witcher: Blood Origin.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *