LA CE NE UITĂM PE NETFLIX DE CRĂCIUN?

Pentru că se apropie sărbătorile, Netflix are o selecție de filme și seriale noi, cu tematică de Crăciun, care se pot viziona toată luna decembrie cu prietenii sau familia.

FILME DE CRĂCIUN, PE CARE LE VEZI PE NETFLIX:

1.Christmas with You (2022)

Este un film apărut anul acesta, care urmărește viața unei vedete de muzică pop, epuizată de cariera sa, care decide să evadeze într-un oraș plin de surprize. 

2. Return to Christmas Creek (2018)

Odată cu venirea Crăciunului, o tânără focusată pe carieră revine în orașul ei natal. Aici se reîntâlnește cu unchiul ei, dar și cu cel mai bun prieten al ei din copilărie, față de care începe să se îndrăgostească.

3. Falling for Christmas (2022)

Este o comedie romantică, cu Lindsay Lohan, care joacă rolul unei moștenitoare răsfățate. Aceasta își pierde memoria într-un accident de schi și ajunge în grija unui străin care deține o cabană. 

4. The Claus family 1&2 (2020-2021)

Este o serie de filme care urmărește povestea unui băiețel care descoperă că Moș Crăciun este bunicul lui. 

5. I hate Christmas (2022)

Este un serial cu 6 episoade, ce o are ca protagonistă pe Gianna, o tânără obosită să fie întrebată în fiecare an de sărbători “Și iubitul unde e?”.

6. The holiday calendar (2018)

Comedia romantică prezintă povestea unui fotograf talentat care moștenește un calendar advent ce pare că prezice viitorul. 

7. Scrooge – A Christmas Carol (2022)

Este un film animat, inspirat din nuvela lui Charles Dickens, “Colind de Crăciun”, care face privitorii să călătorească în timp.

8. Delivery by Christmas (2022)

După ce o colegă de la locul de muncă sabotează livrările unui curier, acesta trebuie să returneze toate cadourile de Crăciun destinatarilor.

9. Klaus (2019)

Este o animație de Crăciun, de la coautorul “Sunt un mic ticălos”, care a câștigat OSCARUL pentru CEL MAI BUN FILM DE ANIMAȚIE în 2020. Filmul prezintă povestea unui poștaș și a unui creator de jucării care livrează cadouri într-un oraș întunecat.

Abonează-te la canalul meu dacă te-a ajutat conținutul de pe blog. Iată Link aici.
Shares:
Show Comments (0)
Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *